EVRY Finland Oy

Evry

EVRY valitsi ulkoistetun konesalipalvelun ja nelinkertaisti lähiverkkonopeuden toimipisteiden välillä

EVRY Finlandilla oli toimiston yhteyteen rakennettu oma konesali, jossa alkoi palvelinten määrän kasvaessa ilmetä lämpöongelmia. Ajoittain ilmastointi ei toiminut kunnolla, lämpö nousi ja palvelimia jouduttiin ajamaan alas. Tekniset ongelmat vaikeuttivat jokapäiväistä liiketoimintaa.

Ratkaisua alettiin hakea ulkoistetusta konesalipalvelusta. Tarjouksia pyydettiin usealta toimittajalta, ja lopulta EVRY päätyi yhteistyöhön S1 Networksin kanssa. Samassa yhteydessä päivitettiin lähiverkkoyhteydet Tampereen pisteestä Helsingin konesaliin sekä uuteen Vantaan toimipisteeseen.

Maajohtaja Staffan Eriksson, EVRY Finland: ”Halusimme ulkoistetun konesalipalvelun käyttöömme ennen kesää. S1 Networks lupasi toimituksen toivomallamme aikataululla ja asioihin reagoitiin aina nopeasti. Myös hinta oli kilpailukykyinen, mikä vaikutti omalta osaltaan valintaamme.”

Konesaliulkoistuksen yhteydessä eri pisteiden väliset lähiverkkoyhteydet uusittiin 200/200M -nopeudelle. Nopeus nelinkertaistui vanhaan ratkaisuun verrattuna. Nyt IT-ympäristö on toimintavarma ja luotettava.

evry114sp_160x240

”S1 Networks on ketterä ja joustava IT-kumppani meille. Erityisesti haluan antaa kiitoksen siitä, että meitä asiakkaana kuunneltiin tarkasti, ja saimme palvelut käyttöön haluamallamme aikataululla. Huomasimme, että samanlaiseen palvelunopeuteen ja -ketteryyteen eivät useimmat alan palveluntarjoajat pysty.”

– Maajohtaja Staffan Eriksson, EVRY Business Solutions Oy

EVRY konsultoi ja toimittaa kattavia toiminnanohjausjärjestelmiä (Enterprise Resource Planning, ERP) sekä raportoinnin ja liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisuja (Business Intelligence, BI) kaikenkokoisille yrityksille.

EVRY tarjoaa erityisosaamista Suomessa valmistavalle teollisuudelle, rakennustuoteteollisuudelle sekä rakentamisen palveluille ja rakennusliikkeille. Lisäksi Suomen palveluvalikoimassa on ratkaisuja rahoitusalalle ja graafiselle alalle osana yhtiön pohjoismaista tarjontaa.

Heräsikö uteliaisuus? Meiltä löytyy ratkaisu. Kysy lisää myynnistämme 020 7345 755 tai jätä yhteydenttopyyntö.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti