FOX International Channels

FOX

Toimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto

FOX International Channels (FIC) on 21st Century Fox -mediakonserniin kuuluva kansainvälinen multimediayritys. FIC kehittää, tuottaa ja jakelee yli 350 kokonaan omistamaa ja enemmistöomistuksessa olevaa dokumentti-, urheilu-, elokuva- ja lifestyle -kanavaa Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Suomessa FIC:n kanavia ovat FOX ja National Geographic Channel sekä netti-tv -palvelu FOXplay.

Keväällä 2012 toimintansa aloittanut FOX näkyy maanpäällisessä antenniverkossa ja kaapeli-/IPTV -verkoissa. Kanavan ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia, dokumentteja, lifestyle- ja lastenohjelmia.

S1 Networks vakuutti kustannustehokkuudella ja mahtavalla palveluasenteella

Toiminnan alettua Suomessa FIC tarvitsi luotettavan ja nopean verkkoyhteyden. Yhteydenpito muihin toimistoihin ja kumppaneihin ympäri maailmaa on liiketoiminnalle elinehto. Valinta oli nopea 500/500M -kuituyhteys 30/30M -varayhteydellä. 500/500M -kuituyhteys on toiminut liki moitteettomasti ilman pitkiä katkoksia. Varayhteyttä on neljän vuoden aikana tarvittu vain muutaman kerran.

Heräsikö uteliaisuus? Meiltä löytyy ratkaisu. Kysy lisää myynnistämme 020 7345 755 tai jätä yhteydenttopyyntö.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti