Helsinki Business College

slk

Helsinki Business Collegen teknologiapäällikkö Giovanni Vaccaro:
”On mukavaa, kun soittoihin vastataan aina”

Helsinki Business Collegella oli selvä tarve: kaksi kampusaluetta yhdistävään kuitukaapeliin tarvittiin lisää kapasiteettia. Yhteyden nopeus kymmenkertaistui, kun ratkaisuksi valikoitui S1 Networksin kymmenen gigabitin valokuitu.

– S1 Networksin tarjous oli alusta asti paras, Helsinki Business Collegen teknologiapäällikkö Giovanni Vaccaro linjaa päätöksen tekoaan. Vaccaro suosittelee S1 Networksin kaltaista valokuitua erityisesti tilanteisiin, joissa usean toimipisteen dataliikenteen palvelimet halutaan keskittää yhteen paikkaan.

– Valokuitu sopii kaikille yrityksille, joilla on tällainen tilanne, Vaccaro hahmottelee. Myös ratkaisun hinta on maltillinen, mikä tukee valokuidun valintaa.

Asiakaspalvelun taso erottuu edukseen

Teknisen ratkaisun lisäksi Vaccaro korostaa S1 Networksin asiakaspalveluotteen olevan poikkeuksellisen hyvä. Yhteydenpito on aktiivista molempiin suuntiin.

– S1 Networks on vastannut ripeästi puhelimeen. He myös oma-aloitteisesti soittavat ja kysyvät, miten voivat auttaa. Vaccaro kokee tällaisten asioiden olevan tärkeitä, kun ajatellaan ratkaisun toimivuutta jokapäiväisessä käytössä ja arjen tilanteissa. Tasainen yhteydenpito on rakentanut luottamusta, johon tukeutua pienissä ja suurissa asioissa.

Helsinki Business College on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä. Business College tunnetaan etenkin laajasta koulutustarjonnasta sekä hyvistä yhteyksistä työelämään. Yli 3000 opiskelijaa jakautuvat suuntautumisensa mukaan Business Campus ja ICT Campus -kampusalueille. Koulun taustalla ovat Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö ja Helsingin seudun kauppakamari. www.businesscollege.fi

Heräsikö uteliaisuus? Meiltä löytyy ratkaisu. Kysy lisää myynnistämme 020 7345 755 tai jätä yhteydenttopyyntö.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti