IT-Palvelut

Ylläpito

Työasemat ja palvelimet ilman käyttökatkoksia?

Käytämme viimeisimpiä työkaluja ja tekniikoita hoitaaksemme yritysten IT-ympäristöjä. Ylläpitomme on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, jolloin aikaa ja rahaa säästyy.

Ylläpitopalvelumme auttaa sinua kaikissa ongelmissa tietotekniikan kanssa. Käytössäsi ovat suorat yhteystiedot sopimusasiakkaiden ylläpitoon. Aloitamme työt viiveettä ja noudatamme yhdessä sovittuja vaste- ja päivystysaikoja.

Kun ei hiiri toimi tai verkkolevylle ei pääse.

Ylläpitopalvelumme auttaa sinua kaikissa ongelmissa tietotekniikan kanssa. Käytössäsi ovat suorat yhteystiedot sopimusasiakkaiden ylläpitoon. Aloitamme työt viiveettä ja noudatamme yhdessä sovittuja vaste- ja päivystysaikoja.

Ammattitaitoiset teknikkomme käyttävät yhteistä tiedonhallintatyökalua, johon kerätyn informaation avulla et ole koskaan yhden henkilön varassa teknissä ongelmatilanteissa.

Ongelman ratkaisu tehdään tarpeen vaatiessa:

  • seuraavan ”huoltokatkon” aikana
  • taustalla, kun jatkat töitäsi normaalisti
  • etäyhteyden kautta
  • paikan päällä
  • haluamasi sopimusmallin mukaan

Sonera Yrityskauppias

Yritysmyyntimme kuuluu Soneran Yrityskauppias -ketjuun, joka on tunnettu asiantuntemuksestaan ja kattavasta palveluvalikoimastaan.

Soneran Yrityskauppiaana tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille Suomessa korkeatasoista ja yritysten tarpeisiin räätälöityä ICT-palvelua.  Meiltä saat huippuasiantuntemusta ja -osaamista sekä laajat viestintä- ja tietoliikenneratkaisut läheltä sinua ja yritystäsi.

Sonera Yrityskauppias -ketjun lähtökohtana ovat asiakkaiden todelliset tarpeet ja toiveet. S1 Networks tarjoaa sinulle kaikki it- ja televiestintäalan kokonaisratkaisut keskitetysti yhdeltä toimijalta, samassa paketissa ja kätevästi samalla laskulla.

Kokonaisvaltaisesti palveleva kumppani.

Pidämme huolen, että yrityksesi pysyy mukana ICT-alan kehityksen terävimmässä kärjessä. Tarvekartoituksen avulla selvitämme juuri sinun liiketoimintaasi tukevat palvelut ja ratkaisut. Sonera-asioissa sinua palvelee aina oma, nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee liiketoimintasi.

Pidämme sinut ajan tasalla uusista tuotteista ja palveluista.  Olemme yhteydessä säännöllisesti ja teemme kehitysehdotuksia.

Heräsikö uteliaisuus? Meiltä löytyy ratkaisu. Kysy lisää myynnistämme 020 7345 755 tai jätä yhteydenttopyyntö.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti