Kuituverkko

Valokuituyhteydet

Valokuitu on nykyaikaisin ja nopein tapa toteuttaa yrityksesi tai yhteisösi tiedonsiirto. Valokuitu on valintasi silloin, kun tarvitset nopean ja luotettavan yhteyden internetiin, konesaliin tai vaikkapa eri toimipisteiden välille.

Suunnittelemme ja toteutamme valokuituratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun yrityksellesi. Valokuituratkaisumme ovat saatavilla ympäri Suomen, ja laajennamme jatkuvasti omaa, nykyaikaista ja äärimmäisen suorituskykyistä runkoverkkoamme.

S1 Networks Valokuituyhteydet

Valokuituyhteyden hintalaskuri

Katso valokuituyhteyden kuukausikustannukset haluamallesi nopeudelle ja lisäpalveluille.

Hinnat ovat suuntaa antavia ja saattavat muuttua asennuskohteesta riippuen. Lähetä tiedot meille niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yhteensä / kk

Toimipisteiden yhdistämispalvelu

Runkoverkkomme pohjautuu 10 Gigabitin nopeudella toimivaan kuiturinkiin. Keskusten väliset yhteydet kulkevat aina kahta kuitureittiä pitkin eri suuntiin. Yksittäisen kuidun vikaantuessa liikenne siirtyy automaattisesti varareitille ilman, että loppukäyttäjä sitä huomaa.

Koti- ja ulkomaanyhteydet kulkevat tarkoin valittujen yhteistyökumppanien verkkoja pitkin. Yhteydet on hajautettu kolmeen eri liitäntäpisteeseen tarjoten parhaan mahdollisen vikasiedon ja suorituskyvyn.

Käytämme runkoverkossamme laadukkaita Extreme Networksin sekä Juniperin verkkolaitteita. Verkonvalvontamme toimii 24/7/365, ja oma henkilöstömme reagoi mahdollisiin vika- tai häiriötilanteisiin välittömästi. Kaikki kriittiset komponentit ovat kahdennettuja.

S1 Networksin Ethernet Link -palvelulla voidaan yhdistää eri toimipisteet samalla nopealla, yksinkertaisella ja edullisella tekniikalla, jota käytetään toimistojen lähiverkoissa. Toisin sanoen voit toteuttaa oman kytkinverkkosi kansallisella tai pohjoismaisella tasolla ilman reitittävää verkkoa, ja nopeudet ovat satoja megoja tai gigoja!

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, yhteistä internet-liittymää, edullisempaa hankintahintaa, yksinkertaisempaa ylläpitoa, suurta kaistanleveyttä, pientä viivetä ja korkeaa käytettävyyttä.

Heräsikö uteliaisuus? Meiltä löytyy ratkaisu. Kysy lisää myynnistämme 020 7345 755 tai jätä yhteydenttopyyntö.