Yritys

Olemme kotimainen, vuonna 2011 perustettu monialainen ICT- ja tietoliikenneosaaja

Palveluvalikoimaamme kuuluvat valokuituyhteydet, verkko-, tietoliikenne- ja IT-laitteet, varmistus-, konesali-, verkko- ja virtualisointiratkaisut, puhelinjärjestelmät, matkapuhelimet, ohjelmistot sekä etähallinta- ja tukipalvelut.

Asiakkainamme on sekä pieniä pk-yrityksiä että isoja kansainvälisiä yhtiöitä, sillä tarjoamamme ratkaisut on suunniteltu mukautumaan tarpeesi mukaan.

ICT-kumppanuus punnitaan tunnetusti haasteellisissa tilanteissa. Silloin kun työ tulisi saada maaliin aikataulussa, mutta yrityksesi yhteydet eivät toimi tai sisäverkko on alhaalla. Oletko miettinyt, miten saat yrityksessäsi minimoitua nämä vikatilanteet? Tai jos vika tulee, kauanko joudut odottamaan vian määritystä ja korjausta?

Meiltä saat

  • Toimintavarman ja todella nopean yhteyden: valokuituyhteyden toimintavarmuus on 99,7 %.
  • Nopean ja asiantuntevan palvelun: et täytä häiriötilanteissa tikettejä, vaan asia hoituu ilmoituksella vikapalveluun ja vian korjaus alkaa heti.
  • Alan parhaan osaamisen, sillä henkilöstömme koulutus ja sertifiointi on jatkuva prosessi.
  • Kaikki yrityksesi tarvitsemat ICT- ja viestintäratkaisut saman katon alta: vastuu on aina yhdessä paikassa ja tarpeisiisi reagoidaan nopeasti.
  • Kilpailukykyiset hinnat: laatu ei ole se kallein vaihtoehto.
  • Varmistuspalvelun, jonka avulla liiketoimintasi kannalta kriittiset tiedot ovat aina tallessa ja palautettavissa.

 

Asiakaslähtöisyys ja alan nykyaikaisimmat tekniset ratkaisut ovat ydinlupauksiamme. Olemme Soneran valtuuttama Yrityskauppias ja palvelemme jo 800 asiakasta. Asiakastyytyväisyytemme on 99,94 %.